امروز سپاه پاسداران بیش از آنکه یک سازمان صرفا نظامی باشد، نهادی است که در کنار حفاظت از تمامیت ارضی ایران و سیاست از جمهوری اسلامی ایران و دستاورد‌های آن، در ارتقای فرهنگ و عمران آبادانی و سلامت جامعه و. ایران می‌کوشد که همیشه سپاه خودش را مخاطب حوادث می‌داند. گیل نجوا، سرهنگ پاسدار «حسن […]

امروز سپاه پاسداران بیش از آنکه یک سازمان صرفا نظامی باشد، نهادی است که در کنار حفاظت از تمامیت ارضی ایران و سیاست از جمهوری اسلامی ایران و دستاورد‌های آن، در ارتقای فرهنگ و عمران آبادانی و سلامت جامعه و. ایران می‌کوشد که همیشه سپاه خودش را مخاطب حوادث می‌داند.

گیل نجوا، سرهنگ پاسدار «حسن حبیبی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گیلان؛ در نظام نوپای انقلاب اسلامی به منظور ساماندهی اوضاع سیاسی، امنیتی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی کشور تدابیر و تلاش‌های زیادی می‌شد، زیرا به عقیده صاحب نظران و نظریه‌پردازان انقلاب‌ها “نگهداری انقلاب و دستاورد‌های آن” به مراتب دشوارتر از اصل انقلاب و پیروزی آن است و این اصل مسلم را تمامی رهبران و شخصیت‌های اندیشمند انقلاب به درستی دریافته بودند.

در این راستا تلاش و کوشش‌های فراوانی صورت می‌گرفت، تا نهاد‌های برخاسته از انقلاب بر اوضاع مسلط شوند؛ به همین دلیل تدابیر جدی از طریق شورای انقلاب اندیشیده می‌شد تا اوضاع به هم‌ریخته پس از پیروزی انقلاب سر و سامان یابد.

بهترین تدابیر در این زمینه تاسیس نهاد‌های متعدد در موقعیت‌های مختلف کشور بود که فرمان آن از سوی بنیانگذارانقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) صادر می‌گردید و یاران امام و وفاداران انقلاب در تامین و استقرار آن اهتمام می‌ورزیدند.

یکی از این نهادها، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که با توجه به ماهیت اسلامی و باور‌های مذهبی در انقلاب ایران، سپاه پاسداران از نیرو‌های مخلص و متدین و انقلابی از اقشار مختلف مردم و بویژه دانشجویان، شکل گرفت و این نهاد جدید در حفظ و حراست از نهال نو پای انقلاب نقش مهمی ایفا کرد و رفته رفته در حوزه‌های خدمتی در کنار نهاد‌های امنیتی و به ویژه ارتش جمهوری اسلامی جایگاه ویژه یافت.

از طرفی با تغییر و دگرگونی در اوضاع جامعه و پیروزی نهضت حضرت امام راحل (ره)، می‌بایست تدابیر لازم برای حفظ و تداوم و ثبات و نیز دستاورد‌های آن اتخاذ می‌شد.

سپاه پاسداران پس از تاسیس در تمامی صحنه‌های انقلاب باحضور مستمر و مستحکم خود ثبات و پایداری انقلاب اسلامی را تضمین کرده و منشاء خدمات و آثار پربرکتی برای انقلاب اسلامی شده است.

در سال‌های نخستین انقلاب، ترورها، ناامنی‌ها و تهاجمات نظامی ضدانقلاب را خنثی کرد و در عرصه‌های دفاع مقدس مقاومت ستودنی از خودنشان داد و در سال‌های پس از جنگ نیز، در راستای کمک به دولت‌ها، و بهره‌مندی از تجهیزات و امکانات موجودخود به عرصه سازندگی، زیرساخت‌ها و نیز در ابعاد مختلف علمی، فرهنگی، اقتصادی، پرداخت.

تبعیت از ولایت‌فقیه، محرومیت‌زدایی، فقرزدایی، خدمت به مردم، ترویچ فرهنگ ایثار و شهادت و تربیت نیرو‌های انقلابی، جزو اولویت‌های سپاه پاسداران است.

امروز سپاه پاسداران بیش از آنکه یک سازمان صرفا نظامی باشد، نهادی است که در کنار حفاظت از تمامیت ارضی ایران و سیاست از جمهوری اسلامی ایران و دستاورد‌های آن، در ارتقای فرهنگ وعمران آبادانی و سلامت جامعه و. ایران می‌کوشد  که همیشه سپاه خودش را مخاطب حوادث می‌داند.

پاسداران گاهی باید با لباس رزم بپوشند و در مرز‌ها وارد بشوند و گاه انقلاب و دستاورد‌ها انقلاب در داخل کشور تهدید می‌شوند، پاسداران ما باید وارد صحنه شوند و انقلاب و دستاورد‌های انقلاب را از تجاوز مخالفین و هجوم‌کنندگان پاسداری کنند، و این روز‌ها لذا امروز به جهت اثربخشی این نهاد انقلابی و مردمی‌ست که نظام سلطه در سوم شعبان و روز پاسدار سال‌های قبل، در یک اقدام احمقانه سپاه پاسداران را با اهداف سیاسی و حمایت از رژیم کودک‌کش اسرائیل در لیست گروه‌های تروریستی قرارداد و هر چند این اتهام نیز باعث شد پیوند بین سپاه و مردم عمیق‌تر شود.

ارتقای روزافزون آمادگی در مقابله با دشمنان، به ویژه تنبیه رژیم سفاک و متجاوز صهیونیستی، پیشرفت‌های چشم‍گیر در خودباوری و خوداتکایی و روح خدمت‌رسانی به مردم شریف ایران، موید حرکتی پرشتاب در تأمین منافع راهبردی و تحقق آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی است.